1. Hjem
  2. Øverli Bygg Idehus

Om Øverli Bygg

Øverli Bygg AS er et lite firma i Sør-Varanger som har driftet siden 2017 og har siden da utført en rekke prosjekter for fornøyde kunder.
Vi tilbyr tjenester som grunnarbeid, renovering, oppføring av byggninger og transport. Nå er vi også forhandler av Idéhus!

Under grunnarbeid utfører vi alt av gravearbeid som tomter, vann- og avløp, kabelgrøfter, grøfting/grøfterensk, husdrenering, plener og gårdsplasser. Vi utfører også massetransport i forbindelse med grunnarbeider samt. transport av maskiner, containere og materiell på vår krokbil. Vi innehar transportløyve for dette.

Under renovering gjør vi alt ifra støyping til renovering av bad, boliger og andre bygg samt. taktekking. Vi leier også ut manskap til industritømring og betongarbeider. På nybygg har vi siden 2017 bygget både hus, hytter, garasjer, anneks, badstuer og båtnaust. 

Måneskinn

Idéhus

Idéhus er en huskjede som leverer hus, hytter og garasjer i hele Norges land. Vi er forhandler og kan med dette levere alt fra sortimentet til Idéhus samt. at vi igjennom kjedekontoret kan tilby arktitekttjenester og prosjektering!

Ta kontakt om du ønsker tilbud, eller trykk på katalogbestilling og motta elektronisk format av hus- og/eller hyttekatalog på et blunk! Katalogene kan og så bestilles i fysisk bokformat.

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.